Krullen kapper

Wat is een krullen kapper?

Een krullen kapper is een kapsalon die gespecialiseerd is in het knippen en stylen van krullend en golvend haar. Door op een andere manier te knippen en te stylen, krijg je een mooier resultaat. Krullend haar heeft vaak een andere textuur en structuur dan steil haar, dus het is belangrijk om het op de juiste manier te knippen en verzorgen.

Wat doen wij anders als krullen kappers?

We kijken eerst naar het type slag of krul dat je hebt, jouw wensen en hoe je het dagelijks draagt. Op basis daarvan kiezen we welke techniek we gaan gebruiken. Meestal knippen we het haar droog. We knippen krul voor krul de vorm en lengte in je haar. We hebben ook een techniek ontwikkeld die zowel steil als krullend gedragen kan worden. Soms knippen we het haar dan nat, maar soms ook droog.

Bij het knippen van krullend haar gebruiken we vaak de “curly girl methode”, waarbij het haar in zijn natuurlijke staat wordt geknipt en gestyled.

Naast knippen biedt een krullen kapper ook andere diensten aan, zoals kleuren, hydrateren of proteïne aanvullen. Dit zorgt voor mooie, gedefinieerde krullen. Het is belangrijk om een kapper te vinden die ervaring heeft met krullend haar en producten gebruikt die speciaal zijn ontwikkeld voor krullen.

Als je een goede krullen kapper hebt gevonden, is het belangrijk om regelmatig terug te komen voor knipbeurten en behandelingen om je krullen in topconditie te houden. Met de juiste verzorging en behandelingen kun je je golven of krullen laten stralen!

Krullend haar kleuren of ontkleuren.

Het is het beste om krullend haar te kleuren zonder ammoniak. Wij gebruiken INOA, DIA Richesse & Dia Light van L’Oréal. Deze producten zijn ammoniakvrij en voeden je haar tijdens de kleurbehandeling. Na de kleurbehandeling sluiten we af met een verzorging die geschikt is voor jouw haar. Als je proteïne moet aanvullen, doen we dat. Heeft je haar juist meer hydratatie nodig of een balans van beide, dan doen we dat na de kleurbehandeling. Zo zorgen we ervoor dat je na de kleurbehandeling gezondere krullen hebt!

Highlights, balayages, babylights, je kent ze allemaal wel! Deze kleurtechnieken worden vaak met blondering gedaan. Op basis van de wens en de kleur/kwaliteit van je haar kiezen we of we met ammoniakvrije blondering werken of een variant met ammoniak. Soms is ammoniak nodig voor een bepaalde kleurwens. Daarom hebben we ervoor gekozen om ALLE blonderingbehandelingen ALTIJD met Olaplex te doen. Waarom? Olaplex garandeert de kwaliteit van je haar tijdens de kleurbehandeling. Je haar is daarna sterk en niet beschadigd door de blondering. Na de kleurbehandeling voegen we een Fusio-dose of haarmasker behandeling toe om de proteïne en hydratatie aan te vullen. Resultaat? Je krullen zien er fantastisch uit en je hebt bovendien een mooie en frisse kleur.

Krullen kapper