De krullen kapper in Hillegom

Waarom zou je nou naar een krullenspecialist gaan? Krullend haar kan niet hetzelfde behandeld of geknipt worden als stijl haar. Hiervoor gebruiken wij speciale krul technieken en speciale producten die gericht zijn op jouw type krul. Onze technieken die zorgen ervoor dat jouw krul het mooiste vooruit komt. Ook zorgt deze techniek ervoor dat je krul pluis vrij is en meer definitie heeft, zonder dat er meteen een groot stuk af moet. Wij als krullen kapper in Hillegom knippen letterlijk de krul er voor je in!

Krullen Chart

krullenspecialist

Vanaf type 2B kan er een sterkere slag tot krul in je haar gerealiseerd worden met de speciale krullen knip techniek. Dit wil niet zeggen dat 2A niet naar de krullenkapper kan! Mensen met krul type 2A zullen net wat meer moeite moeten doen, maar er kan zeker een slag ontstaan. Ook producten spelen een belangrijke rol hier in. Is het zo dat je jouw haar altijd als stijl haar hebt behandeld en hebt laten knippen, dan zal je haar daar eerst aan moeten wennen. Je zal de eerste keer na dat je bij een krullen kapper bent geweest al verschil merken, maar het mooie aan deze “Curly Girl Methodes” is dat hoe langer je jouw haar in deze methode behandeld hoe mooier, veerkrachtiger en pluis vrij jouw krul vorm word!

Wij als krullen kapper in Hillegom hebben ons gespecialiseerd in krullen knippen tot en met type 4a/b. Kroes/Black hair zijn wij met onze kniptechnieken nog niet in gespecialiseerd. Wel zijn onze krullen producten gemaakt voor alle type krul, dus ook kroes/black hair. (Type 2a t/m 4c) Dus heb jij kroes/black hair en wil je goede hydraterende producten voor in jouw haar, dan ben je altijd welkom in de salon voor advies of stuur ons een berichtje via instagram, wij reageren altijd wanneer we er tijd voor hebben! @Samsalonhillegom

Heb jij krul dat veel pluist? Stijlen plukken tussendoor, alles geprobeerd maar zit je met je handen in het haar?! Zoek jij een krullenkapper in omgeving zuid-holland/noord-holland? Dan ben jij welkom bij een van onze krullenspecialist en er gaat een wereld voor jou krullenbos open!

Onze klanten

Krullenkapper hillegom