Dames

Heren

Krullenspecialist

Kinderen

Kleur

Stylen

Permanent

Verzorging

Olaplex

Verhinderd

Ben je verhinderd laat het ons minimaal 24 uur van te voren weten zodat we iemand anders kunnen helpen. Je kunt de afspraak tot 24 uur van te voren verplaatsen. Bij een afzegging minder dan 24 uur van te voren zijn wij genoodzaakt de voor jou gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Het wassen van je haar is inclusief. Wij gebruiken professionele producten van Kérastase, L’ Oreal en Olaplex om ieder haar type zo goed mogelijk te kunnen behandelen.

Goed om te weten:

*Word het haar gekleurd of gepermanent, dan word op basis van hoeveelheid extra wij nodig hebben een of meerdere toeslagen gerekend. Dit kan zijn, omdat het haar wat dikker, langer of een ander bijzondere reden heeft. 

*Extra informatie permanenten
Voor het eerst permanenten? Ieder haar is verschillend, in de salon bekijken wij of je haar kwaliteit goed genoeg is om te permanenten. Op het blote oog kunnen wij niet zien of je band/plat haar hebt, wil je alsnog een permanent dan is dit op eigen risico. (1 op de 10 klanten hebben te maken met band haar.)

*LET OP! Plan je een balayage of highlights in, houd er dan rekening mee dat in sommige gevallen we langer bezig kunnen zijn met je haar voor het mooiste resultaat. 
Grotere behandelingen liggen tussen de 2 – 6 uur. Wil je meer zekerheid over hoelang je zit? Bel dan even naar de salon 0252-529095 dan kunnen wij jou een tijd indicatie geven.

Je bent altijd welkom in de salon voor vrijblijvend advies!